Pazar, Kasım 14, 2021

Beykoz İdman Yurdu 'Murat'ına 'Erdi'


Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 3.Grup mücadelesinde iki İstanbul temsilcisi Beykoz İdman Yurdu ile Kuruçeşmespor Paşabahçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Mücadeleyi evsahibi Beykoz İdman Yurdu 2-1 kazanarak puanını 6'ya çıkartırken, konuk ekip üçüncü maçından da puansız ayrıldı. Ev sahibinin iki golünü de Murat Erdi Yeşiltepe attı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ ANLAR

18.dakikada sağ kanattan gelişen Beykoz İdman Yurdu atağında altı pasa yapılan yerden ortaya ayak içiyle vuruşunu yapan Murat Erdi Yeşiltepe ev sahibi ekibi öne geçiren golü kaydetti 1-0

29.dakikada gelişen Kuruçeşmespor atağında ceza sahası dışından Ufuk Orhan sert vurdu. Kaleci Volkan Sandıkçıoğlu tokatlayarak topu üst direğin üzerinden kornere yolladı.

İlk yarının geri kalan bölümünde iki takımında cılız ataklarında gol gelmeyince ilk yarı 1-0 Beykoz İdman Yurdu lehine sonuçlandı.


74.dakikada Kuruçeşmespor sol kanattan korner atışı kazandı. Kullanılan atışta ceza sahası içinde yapılan vuruş kaleci Volkan Sandıkçıoğlu'ndan döndü. Son vuruşu yapan Fatih Tuna skora dengeyi getirdi 1-1

83.dakikada Beykoz İdman Yurdu takımı ceza sahası dışı sol taç çizgisine yakın, yaklaşık 30 metre mesafeden frikik kazandı. Topun başına geçen Murat Erdi Yeşiltepe sol ayağıyla mükemmel bir vuruşla kalecinin üzerinden topu 90'a yollayarak Beykoz İdman Yurdu'nu bir kez daha öne geçiren golü kaydetti 2-1

Karşılaşma 4 dakikalık uzatmanın ardından 2-1 Beykoz İdman Yurdu lehine sonuçlandı.



MAÇIN ANALİZİ

Açıkça söylemek gerekirse bir BAL maçından ziyade orta kalitede bir SAL maçı temposunda oynanan bir maç oldu. Zaman zaman oyun biraz hareketlenir gibi olsa da yapılan basit hatalar buna engel oldu. İki takımda orta sahada çok top kaydetti. Mücadele boyunca kalite neredeyse hiç bir zaman ortalama seviyeyi aşmadı. Stada gelirken kaliteli kıran kırana bir maç beklediğim için açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim maçı bir tık daha fazla hak eden ve kazanmak isteyen ev sahibi ekip kazandı. Kör döğüşü misali temposu düşük, bol hatanın yapıldığı maçı yıldız oyuncusu Murat Erdi Yeşiltepe'nin iki golüyle kazanan Beykoz İdman Yurdu haftayı kârlı kapatan ekip oldu. 

Haber: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...