Pazartesi, Kasım 15, 2021

Beykoz değişiklik tabelasının kurbanı!



Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta ilk iki maçta bir puan alabilen Beykozspor bugün de Karadeniz Ereğli Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürdü.

Beykoz Stadı'ndaki mücadeleye taraftarlarının büyük desteği ile çıkan sarı-siyahlı ekip 18'de Ömer Faruk'la öne geçti. Bu, Beykoz'un bu sezonki ilk golü olarak da kayıtlara geçti. İlk yarı 1-0 bitti.

İkinci yarıda oyunda tempo artıp oyuna hareketlilik gelince üst üste ataklar ile heyecan daha da arttı.

Beykozspor'da 75. dakikada, sakatlanan Ümitcan Balcı'nın yerine bir oyuncu sokmak için Beykoz Teknik Kadrosu değişiklik için kağıdı 4.Hakeme teslim etti. Elektronik tabelada arıza oluşunca değişiklik işlemi bir türlü gerçekleşmedi. İşlem uzadıkça karşı atağa çıkan Karadeniz Ereğli Belediyespor takımı Sinan ile golü bulunca hem tribünlerden hem de Beykoz teknik ve idari heyetinden hakeme yoğun geldi.

Zorlu mücadelede her iki takımın birer şutu rakip kale direklerinden dönerken mücadele 1-1 bitti. Bu skorla Beykoz 2, Ereğli 4 puana çıktı.

Stat: Beykoz
Hakemler: Mahir Emre Herdem-İlknur Ülker-Murat Aydın
Beykoz: Seyhun xx, Eren xx, İbrahim xx, Kürşat xx, Yunus xx, Selçuk xx, Furkan Usta xx, Paşa xx, Ömer Faruk xx, Tayfun xx, Ümitcan xx
Teknik Direktör : Erdoğan Eryılmaz
Karadeniz Ereğli Belediyespor : Burak xx, Doğancan xx, Sercan xx, Akın xx, Erhan xx, Artun xx, Oktay xx, İbrahim xx, Ceyhun xx, Emre xx, Sinan xx
Teknik Direktör : Erhan Koç
Goller : Dk.18 Ömer Faruk, Dk.80 Sinan

Haber: Erdem Ercan - beykozhavadis.net


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...