Pazartesi, Ekim 04, 2021

Lider Arnavutköy Belediyespor'a tek gol yetti



TFF 3. Lig 1. Grup'ta lider konumda olan Arnavutköy Belediyespor evinde ağırladığı Bergama Belediyespor’u 1-0 yenerek hem liderliğini sürdürdü hem de önemli bir rakibini daha kendisinden uzaklaştırmış oldu.

Bolluca Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası oldukça heyecan içinde geçen maçta son gülen ev sahibi takım oldu. Sahaya lider olarak çıkan Arnavutköy Belediyespor zorlu doksan dakikanın ardından güçlü rakibi Bergama Belediyespor’u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. 

Bergama Belediyespor’un güçlü defansını açmakta zorlanan Arnavutköy özellikle ilk yarıda bu anlamda sıkıntı yaşadı. Müsabakanın 17.dakikasında Mustafa Acun’un, Bergama ceza alanı içinde düşürülmesine uzun süre penaltı itirazları yapılsa da hakem bu yönde karar vermedi. İlk yarı 0-0 beraberlikle geçildi.

Arnavutköy daha çok istedi
İkinci yarıya daha istekli ve agresif bir hücum hattı ile başlayan Arnavutköy Belediyespor güçlü Bergama defansının arasında gedikler açmaya başladı. Müsabakanın 54.dakikasında ceza alanı içinde yapılan sert şutta elini zamanında çekemeyen Bergamalı defans oyuncusu penaltıya neden oldu. Arnavutköy adına kazanılan penaltı atışını takım kaptanı Mert kullandı ve gole çevirdi. Durumu 1-0’a getiren kaptan Mert bu dakikadan sonra takımının daha da istekli top oynamasına oldukça etkili oldu.

Penaltı golünün ardından daha da açılan Arnavutköy birbiri ardına goller kaçırdı. Mavi-Yeşilliler yine de maçı 1-0 üstünlükle tamamlayarak haftayı da 13 puanla lider kapattılar.

Stat: Bolluca
Hakemler: Nabi İzci, Suat Fidan, Kerem Candaş
Arnavutköy Belediyespor: Kıvanç 9, Fuat 8, Okan 8, Mert 8, Samet 8 (88’ Ömer Faruk 8), Mithat 8 (73’ Mert 8), Mustafa 8 (88’ Mertkan 8), Tolga 8 (73’ Halil 8), Osman 8, Kerem 8, Sergen 8 (64’ Hüseyin 8)
Bergama Belediyespor: Deniz Çörtlen 8, Deniz 8 (76’ Kuban 7), Yusuf 8, Tayfun 8, Fikret 8, Şerafettin 8 (64’ Cem 7), Yusuf Can 8 (76’ Burak 7), Muhammet 7 (76’ Tezcan 7), Hamit 7, Gökhan 9, Yunus Ünsal 7
Gol: 54’ Mert (Arnavutköy)

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...