Pazar, Ekim 31, 2021

Fetihsporlu futbolculardan Ak Parti heyetine protesto


İstanbul Süper Amatör Lig’de oynanan Okmeydanı Fetihspor-İstiklalspor karşılaşması ev sahibi ekibin protestosuna sahne oldu.

Sezonun ilk haftası olması nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Stadı’nda oynanan Okmeydanı Fetihspor-İstiklalspor maçına geldi. Kabaktepe her iki ekibe de çiçek takdim ederken İstiklalspor çiçeği kabul ederken Fetihsporlu futbolcular çiçeği kabul edemeyeceklerini belirttiler.

Yeşil beyazlı futbolcuların tepkisine şaşıran Ak Parti heyeti, Okmeydanı Fetihspor Kulübü Başkanı Burhan Erdoğdu ve yöneticilerden tepkilerinin nedeniyle ilgili bilgi aldı. Erdoğdu Kabaktepe ve beraberindekilere şahsi bir tepkilerinin olmadığını ancak kendilerini tesislerinden haksız şekilde tahliye eden Ak Partili Beyoğlu Belediyesi’ne tepki olarak böyle bir protestoda bulunduklarını kaydetti. Erdoğdu misafir heyete, büyük yatırım yaptıkları ve birçok gence hizmet verdikleri tesislerinden çıkarılma süreçleri hakkında bilgi verirken yasal mücadelelerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Fetihspor Kulübü sosyal medya hesabından da konuyla ilgili açıklamada bulundu:



OKMEYDANI FETİHSPOR'UN TAHLİYE SÜRECİ NASIL GELİŞTİ?

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...