Perşembe, Ekim 14, 2021

Canpolat: Grubumuz zor ama biz zoru severiz


BAL ekiplerinden Redoks Lūlebugazspor’un başkanı Yılmaz Canpolat, grupların belli olmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Başarılmayacak Hiçbir şey yok. Hepimiz için, Lüleburgaz için hayırlı olsun. Başarılmayacak hiçbir şey yok. Herkes kendi takımını iyi bir şekilde kuracak. Biz de inşallah kulübümüzü yeni transferlerle zenginleştireceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta Trakya takımlarıyla karşılaşacaklarını belirten Canpolat, “Trakya bölgesinde hedefe oynayan tüm takımlar aynı grupta. Üçüncü Lig’e çıkmak istiyorsak bu rakipler arasında da başarılı olmayı bilmemiz gerekiyor. Lüleburgazspor taraftarı ve halkı bu sene daha değişik maçlar ve değişik takımlar izleyecek. Temposu yüksek müsabakalar olacak. Bizim hedefimiz başarılı olmak. Kimseden çekinmiyoruz” dedi.

Canpolat şöyle devam etti: “Hedefimiz şampiyonluk. Yine şampiyonluk için oynayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Temennimiz, Redoks Lūlebugazspor’un daha iyi yerlere gelmesi. Taraftarı, yönetimi, basını, Lüleburgaz  halkı, şehir dışındaki Lüleburgaz taraftarıyla el ele vereceğiz ve başaracağız.”

Haber: Yılmaz Aktepe

BAL GRUPLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.