Çarşamba, Ekim 13, 2021

Beni 84 bin TL'ye burada çalıştıramazsınız!


TFF Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi, TFF Amatör Kurul Başkanı, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, İstanbul Süper Amatör Lig kura çekimi öncesi açıklamalarda bulunurken eleştirilere yanık verdi.

Amatör futbola hizmet için ekibiyle büyük mesai verdiğini ve görevini objektif bir şekilde yapmaya çalıştığının ancak bazen tarzı nedeniyle eleştirildiğinin altını çizen Ali Düşmez “İşler iyi gitsin diye doğru bildiğimi söyleye söyleye insanları belki kırıyorum ancak insanlar kırılmazsa kurum kırılır” dedi. Tüm görevlerini fahri olarak yürüttüğünü ve amatör futboldaki görevlerinden para kazanmadığını belirten Düşmez, “Benim 84 bin TL aldığım iddia ediliyordu. Beni 84 bin liraya burada çalıştıramazsınız. İşimde daha çok kazanıyordum. Burası daha büyük mesai gerektiriyor. Benim ekibimde herkes fahri.. Fahri olduğumuz için güçlüyüz. Ben doğruları konuşarak gerekirse hepimizi ateşin içine atarım” dedi.

Ligleri oynatmak için her şeyi yaptık
“Pandemi başladığında kulüp başkanları piyasada yoktu” diyen Düşmez, o dönem kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili ise “Biz bu ligleri hep oynatmak istedik. İlgili kurullarla konuştuk kararları TFF verdi. Ben işin ehliyle oturup karar veririm. En doğru kararı vermek dışında bir düşüncede olamam. Ders alacak adamlar ders vermeye kalkıyor. Sporu yok sayabilir miyim? En çok ben isterim liglerin oynanmasını. Sporun içinden gelen biriyim. Nitekim ligleri oynatmak için her şeyi yaptık” dedi. 

Takım otobüslerini büyütün
Yeni sezonda tüm kulüplerin pandemi tedbirlerine uymasını isteyen Başkan Düşmez, “Herkes aşısını yaptırsın, yaptırmayan da PCR testi ile maça gelsin... Kulüplerimiz de mümkün mertebe geniş otobüslerle, eğer araçları küçükse iki araçla gelsin, yöneticiler araç takviyesinde bulunsun. Mümkün mertebe futbolcuların araçları seyrek olsun” ifadelerini kullandı.

Pro lisans alsanız nerede çalışacaksınız?
Ali Düşmez, TFF’ye yönelik kurs eleştirilerine ise “Türkiye’de yaklaşık 22 bin futbol antrenörü var... Bu kadar antrenör nerede çalışacak? Diyorlar ki işte ‘Aman C kursu açılmadı vesaire...’ Herkes pro lisanslı olmak zorunda mı? Pro lisans alsalar çalışacak yer var mı? İşte bu 22 bin antrenörümüzün çalışacağı yerler, sayıları 28 bini bulan amatör takımlarımız” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

84 bin tl begenmiyorsan gitt kendi işini yap yağcı kulüp başkanlarına ne vaatlerle yine geldin bu para azmi aylık 5 tl gelişi olmayan kulüpler var

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.