Perşembe, Nisan 23, 2020

Yeni Özkartalspor’a cezalı oyuncu iddiası

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Karayolları Yeni Özkartalspor’un, 2-1 kazandıkları Altınyıldızspor karşılaşmasında cezalı oyuncu oynattıkları iddia edildi.


Ligde kalma mücadelesi veren Gaziosmanpaşa temsilcisinin, 14’üncü hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı ve 3-0 kaybettiği Şirinevlerspor mücadelesinde iki oyuncusu kırmızı kart gördü. Kart gören oyuncular Ömer Poyraz ve Mustafa Bozkurt, TFF İstanbul İl Başkanlığı tarafından 15 Aralık 2013 Pazar günü başlangıç tarihli olan birer maç ceza aldı.


IMG_4586 
İddiaya göre; Karayolları Yeni Özkartalspor’un, cezası bulunan oyuncularından Ömer Poyraz, küme düşmeme mücadelesi içerisinde oldukları ve 2-1 kazandıkları Altınyıldızspor karşısında forma giydi ve takımının ikinci golünü attı.


Yeni Özkartal’dan Bayrampaşa Demirspor itirazı!
Ligde kalma umutlarını kalan haftalara taşıyan Karayolları Yeni Özkartalspor hakkında ‘cezalı oyuncu oynattı’ iddiası ortaya atılmadan önce Siyah Beyazlıların Kulüp Başkanı Enver Anık, küme düşmeme mücadelesi verdikleri Bayrampaşa Demirspor ile ilgili ‘kaçak oyuncu’ oynattıkları gerekçesiyle TFF İl Başkanlığı’na itirazda bulunmuştu. TFF İstanbul İl Başkanlığı’na şikayet dilekçesi verdiğini belirten Enver Anık, hem futbolcunun ceza almasını hem de Bayrampaşa Demirspor’un 6-2 kazandığı maçta hükmen mağlup olması gerektiğini ileri sürmüştü.


Ceza 
Gözler TFF İl Başkanlığında
1. Amatör Lig 5.Grup’ta son üç haftaya girilirken alt sıralarda yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler TFF İl Başkanlığına çevrilirken, emsalleri bulunan iddiaların doğruluğu halinde kulüpler puan silinme ve hükmen mağlubiyet ile karşı karşıya kalacak. Karayolları Yeni Özkartalspor'un ligde daha önce bir hükmen mağlubiyeti vardı.


HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...