Cumartesi, Mayıs 01, 2021

Üçüncü Lig son haftanın kazananları ve kaybedenleri


Misli.Com 3. Lig'de son hafta sürpriz son... Kimler son anda düştü kimler son anda kaldı veya şampiyon oldu... Hepsi haberimizde...

 1. Grup

1877 Alemdağspor sahasında Edirnespor'u yenebilse kümede kalacaktı ancak rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Son 5 maçta 4 galibiyet alan Çankaya FK (Ki bunlardan biri iki hafta önce deplasmanda 1877 Alemdağspor'a karşıydı) umutsuz göründüğü bir sezonda kümede kaldı.

2. Grup

Belediye Kütahyaspor deplasmanda İskenderun FK ile berabere dahi kalsa şampiyon olacaktı ancak rakibine 2-1 kaybedince şampiyon, deplasmanda 1-0 Yomraspor'u 1-0 yenen Nazilli Belediyespor oldu.

İskenderun FK eğer kazanamasıydı play-off'a kalamayacak ve yerini Halide Edip Adıvarspor'a kaptıracaktı ancak galip gelerek 2. Lig şansların sürdürdülür.

4. Grup

Adıyaman 1954 son maçında düşme tehlikesi yaşayan Karaköprü'ye yenilmesine karşın şampiyon oldu.

Yıldırımspor Kozanspor'u yenseydi şampiyon olacaktı. Bursa ekibi 90+6'da yenik duruma düştü, 90+7'de beraberliği sağladı. Bir gol daha atabilse şampiyonluk Bursa'ya gelecekti ancak son anlarda Kozan bir gol daha buldu. Yıldırım böylece tarihinde ilk kez yer aldığı 3. Lig'de önemli bir fırsatı kaçırdı.

Kozanspor bu galibiyete karşın ikili averajla küme düştü. Eğer Modafen deplasmanda 52 Ordu FK'ya yenilseydi ligde kalacaklardı.

Keza Sultanbeyli Belediye sahasında Bergama'yı yenebilse ligde kalışını müjdeleyecekti ancak 0-0'lık sonucun ardından küme düştüler. Bergama bu sonuçla ligde kaldı.


DÜŞENLER, ÇIKANLAR, PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...