Salı, Mayıs 04, 2021

Nazillispor'u kutlayan yöneticinin ihracı istendi


Misli.Com 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olan Nazilli Belediyespor’u kutlayan Aydınspor Genel Sekreteri Suat Deniz, görev arkadaşları tarafından yapılan eleştiriler sonrası yönetimden istifa etti. 

Aydın’da spor yazarlığı yapan Suat Deniz, şehri profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Nazilli Belediyespor’u kutlamasının ardından Aydınspor camiasından tepkiyle karşılaştı.

"Cezamız neyse çekeriz"
Nazilli ekibinin şampiyonluğuna Aydınlı bir gazeteci olarak çok sevindiğini belirten Deniz, “Bazı arkadaşlar benim sevincimi çok görmüşler. Bana kızdılar. Neymiş, Aydınspor yöneticisi olarak sosyal medyamda, ‘Şampiyon Nazilli Belediyespor’ yazamazmışım. Mesut Toros’un yönettiği Nazilli Belediyespor’u kutladım. Yine de yapılan eleştirilere saygı duydum. Daha çok yıpranmamak adına da Aydınspor yöneticiliğimden istifa ettim. Ben yine de Mesut Toros ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. Suçum neyse cezamızı da çekeriz” dedi. 

"Aşağılayıcı hallerde bulunan bir kulüp"
Konuyla ilgili Aydınspor’dan yapılan açıklamada ise “Kulübümüzün son olağan genel kurulunda Genel Sekreter görevi verilen Suat Deniz’in her fırsatta aşağılayıcı ve küçük düşürücü hallerde bulunan bir kulübün başarısıyla övünmesi, Aydınspor değerlerini hiçe sayarak bu kulübü kişisel sosyal medya hesaplarından tebrik etmesi, kulübümüzü ve taraftarlarımızı küçük düşürücü paylaşımlar yapılmasına kişisel sosyal medya hesaplarında müsaade etmesi tarafımızca olumlu karşılanmamıştır.

Disiplin kuruluna sevk edildi
Sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan ancak ıslak imza ile dilekçeyi tarafımıza ulaştırmayan, yaptığı paylaşımlar nedeniyle değerli taraftarlarımızın da yoğun tepkisini alan Suat Deniz’in kesin ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevki kararlaştırılmıştır. Aydınspor Kulübü olarak taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.