Pazartesi, Mayıs 03, 2021

Lüleburgazspor'a büyük destek


Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 6. Grup'ta mücadele verecek olan  Lüleburgazspor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi.

Lüleburgazspor'un şampiyonluğu için kenetlendiklerini ifade eden Başkan Yılmaz Canpolat, “Lüleburgazsporumuz bu ilçenin ortak paydası, marka değeridir. Lüleburgazspor herkesin, tüm ilçenindir. Şampiyonluk için çok zorlu bir maratona çıkacak olan Lüleburgazsporumuza destek hepimizin görevidir. Biz Lüleburgazspor’un şampiyonluğuna kenetlendik. İnşallah 3.Lige çıkmış olacağız ” dedi.

Belediye Başkan Dr. Murat Gerenli, Lüleburgazspor'un yeni yönetim, yeni teknik kadro ve takıma katılan yeni futbolcularla birlikte kente yeni bir hava kazandırdığını söyledi. Başkan Gerenli, "Bu kent futbolu çok sever. Futbolcusunu da bağrına basar. Futbolcu kardeşlerimizin öncelikle kendilerinden küçüklere iyi birer rol model olmasını diliyorum. Lüleburgazspor'un bu zorlu lig maratonunda top koşturacak futbolcularımızın geçireceği başarılı bir sezonla Lüleburgaz'ın motivasyon ve enerjisini artıracağına inancım tamdır" dedi.

"Biz Lüleburgazspor’un yanındayız"

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, "Yeni bir ekibimiz var. Başkanımız da bu konuda gayretli Amacımız,  ilçemizin markası Lüleburgazspor’un başarısını ve hedefini herkese duyurarak, hep birlikte üst lige taşımak" diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...