Pazartesi, Mayıs 24, 2021

'Bu takımda potansiyel var, değerlendirmek gerekir'


Tarihinde ilk kez çıktığı 3.Lig'de ilk sezonunda play-off oynamayı başaran ancak çeyrek finalde 1928 Bucaspor'a elenen Arnavutköy Belediyespor’da teknik direktör Sinan Bayraktar sezonu değerlendirdi.


Sinan Bayraktar yaptığı açıklamasında şöyle söyledi: 
“Sezona 52 Ordu FK ile başladım. Oradan ayrılmamın ardından Arnavutköy Belediyespor ile görüşmelerim olumlu geçti ve yönetimimiz ile anlaşma sağlayarak kaldığı yerden devam ettirdik. Sezon başında Arnavutköy takımı hedef olarak zirve olarak başlamış ama görüldüğü gibi her kötü gidişatta ülkemizin gerçeği olan ilk teknik adamlarla yollar ayrılır. Kulübümüzde de bu durum bu şekilde gelişti. İşlerin iyi gitmemesi neticesinde takım da orta sıralara doğru yol alınca teknik adam değişikliğine gitti bize de teklif yapıldı ve biz de kabul ettik.

FUTBOLDA HER ŞEY OLABİLİYOR

Göreve gelmemizle birlikte lige iyi bir giriş yaptık. Grubumuzda birbirinden güçlü ekiplerden olan Diyarbekir’ı deplasmanda yendik, ardından Ofspor’u da yenerek uzaklaşılan Play-Off potasına tekrar girdik.  Alınan bu galibiyetlerle takımın moral motivasyonu yükseldi ve havasını yakaladı. Yukarısı ile puan farkının da azalmasıyla birlikte ilk hedefimize ulaşmış olduk. Futbolda her şey olabiliyor. Play-Off’lardan çıkabilmeyi isterdik iyi de başlangıç yapmıştık ama olmadı. Bana göre 2. Lig'e direkt çıkmayı hak eden 1928 Bucaspor ile elemelerde karşılaşma hakkı kazandık. Evimizde galip geleceğimiz maçı 1-1 berabere tamamladık. İkinci maçta Buca’da girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik inanıyorum ki turu alarak İstanbul’a gelebilirdik. İzmir’de 60.dakikaya kadar çok iyi mücadele ettik. 60’tan sonra duran toptan yediğimiz gol ve ardından gelen hakem hatası ile yediğimiz golle oyundan düştük. 2-0 olduktan sonra yapacak bir şey yoktu. Eleme maçlarının atmosferi başka olur lig maçlarına nazaran. Gönül isterdi ki çıkalım ama olmadı.

ÇOK DAHA İYİ HAZIRLANMAK ZORUNDAYIZ

Ligdeki ilk senesinde Play-Off yapması bir kulüp ve takım için iyi bir başarı sayılır. Arnavutköy Belediyespor bunu başarmıştır. 1928 Buca’yı geçmiş olsaydık daha farklı yerlerde olabilirdik. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var ve bizlerde buna hazırlanmak zorundayız. Geçmiş bir sezon ve daha oynanmamış bir sezon var önümüzde.

ARNAVUTKÖY’DE POTANSİYEL VAR

Arnavutköy’ün sportif potansiyeli yüksek bir ilçe olduğunu görüyorum. Kulüp bünyesinde bir çok branş var ve bu branşlarda da ulusal ve uluslararası başarı yakalamış sporcular var. Dediğim gibi ilçe olarak sportif potansiyeli bir hayli yüksek bir ilçe ve bunu da değerlendirmemiz lazım.

YÖNETİM İLE GÖRÜŞME YAPACAĞIZ

Yeni sezonda yönetim ile görüşmemiz olacak bir aksi durum söz konusu olmazsa arkadaşlarım ile devam edeceğiz. Tabii ki hedefimiz zirveyi zorlamak olacaktır. Bu tamamen yönetimin alacağı kararla alakalı durumdur. Yeni sezon öncesi bir kez daha görüşme yapacağımız yönetimle ardından da gerekli çalışmalara başlayacağız. Bizlere güvenerek her zaman yanımızda olan yönetim kurulumuz, başkanımız ve tüm Arnavutköy Belediyespor camiasına teşekkür ederiz. Çok daha güzel günler bizimle birlikte olacaktır.” 

Haber: Engin Akın


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.