Cumartesi, Mayıs 01, 2021

Bursa'da çılgın maç... Goller 90+6, 90+7, 90+8'de geldi


Misli.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta son haftaya lider Dila Gıda Adıyaman 1954’ün bir puan gerisinde giren Bursa Yıldırımspor, sahasında kümede kalma mücadelesi veren Kozanspor’u ağırladı. Tarihinde ilk kez 3. Lig’de yer alan Bursa Yıldırımspor çok büyük bir fırsatı kaçırdı ve şampiyonluğu kaybetti.

90 dakika 0-0’lık skorla geçildi.

90+6’ncı dakikada Kozan Spor öne geçti. Savunma arkasına doğru gönderilen topa koşu yapan Yiğit Kadıoğlu, sol çaprazdan ceza alanına doğru girerek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

90+7’nci dakikada Bursa Yıldırımspor eşitliği sağladı. Santra sonrası gerçekleşen atakta ceza alanında yaşanan karambolde topu önünde bulan Mahmut Güleç, vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

90+8’inci dakikada Kozan Spor bir kez daha öne geçti. Savunmanın yerleşememesinden faydalanan konuk ekip, hızlı çıktığı atakta topu Mehmet Berkant Yaylan ile buluşturdu. Mehmet Berkant’ın sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak bir kez daha uzak kale direğinin yanından ağlarla buluştu: 1-2.

Karşılaşma Kozan Spor’un 2-1’lik eşitliği ile sona erdi. Eğer Yıldırımspor kazansaydı şampiyon olacaktı ancak Bursa ekibi bu şansı değerlendiremedi.

Kozanspor ise galip gelmesine karşın ikili averajla küme düştü.

Bursa Yıldırımspor play-off’tan 2. Lig’e çıkmaya çalışacak.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.