Cuma, Ocak 01, 2021

Sefaköy Kartalspor'dan futbolcularına erzak yardımı



İstanbul 1. Amatör Lig ekibi Sefaköy Kartalspor, Başkanı  Yener Dayı’ın öncülüğünde A Takım sporcularına yılbaşı gıda paketi verdi.

Covid-19 spor camiasında da etkisi gösterirken amatör futbol maçlarıyla geçimini sağlayan birçok sporcu ekonomik olarak zor durumda bıraktı. Sefaköy Kartalspor Kulübü  Başkanı  Yener Dayı da bu konuda duyarlılık göstererek kulüp bünyesinde A takımda futbol oynayan futbolculara ve teknik ekibe yeni yıl öncesi et, tavuk, meyve ve sebzeden gibi temel ihtiyaç maddelerinden oluşan yılbaşı gıda paketi hediye etti.

Yener Dayı yaptığı açıklamada "Küçükçekmece ilçesinin en önemli markalarından biri olan Sefaköy Kartalspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Koronavirüs nedeniyle 9 aydır futboldan uzağız ancak geçen zaman içinde futbolcularımızı hiç bir zaman unutmadık, sürekli kendileri ile irtibat kuruyoruz. Onların da iyi niyetinden kesinlikle şüphemiz yok. Biz bir aileyiz. İyi günde de kötü günde de her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Kulüp olarak futbolculara ve teknik ekibe yeni yıl öncesi temel ihtiyaç maddelerinden oluşan yılbaşı gıda paketi verdik. Yeni yıllarını aileleri ile birlikte huzurlu mutlu geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.