Çarşamba, Aralık 09, 2020

İstanbul yeni bir stada daha kavuşuyor


Silivri’de uzun yıllar kullanılmayan, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın da bir süredir ısrarla takipte olduğu Değirmenköy Stadı için Gençlik ve Spor Bakanlığı ihale sürecini başlattı.

İstanbul-Tekirdağ sınırında bulunan Değirmenköy'ün girişinde bulunan ve yıllardır atıl bir şekilde el atılmayı bekleyen stadın yapımı için gerekli zemin oluşturuldu ve ihale süreci başlatıldı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ısrarlı uğraşları neticesinde hizmet ile alakalı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetlerince ihale aşamasına gelindi. Stadın ilk etapta tribünleri ile birlikte ışıklandırılması yapılacak. 

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Değirmenköylü hemşerilerimize ve sporseverlere söz verdiğimiz gibi Değirmenköy Futbol Stadı yapımıyla ilgili ihale sürecimiz başlamıştır. 30 Aralık 2020 tarihinde ihalemiz gerçekleştirilecektir. Spora ve sporcuya yatırımlarımız artarak devam edecektir. Bu vesileyle Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum. Mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Silivri'nin Değirmenköy beldesinin takımı Değirmenköyspor uzun yıllar amatör liglerde yer aldıktan sonra katılım sağlamadığı için federeliğini kaybetmişti. Geçtiğimiz sezon kurulan Değirmenköy 1963 SK ise ilk sezonunda 2. Amatör Lig'de başarılı olarak 1. Amatör Lig'e çıkmıştı.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...