Pazartesi, Eylül 21, 2020

İstanbul Sinopspor sahaya indi


Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanan İstanbul Sinopspor, yeni sezonun ilk antrenmanını Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleştirdi. 

Teknik direktör Hüseyin Aydoğan, kaleci antrenörü Hüseyin Tosun, yardımcı antrenör Burak Önal ve analizci Baran Durmuş’un  yönetiminde bir araya gelen sarı lacivertliler, şampiyonluk için adaptasyon çalışmalarına başladı.

İdmanda çok özel konuklar

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve yardımcısı Hayati Yolcu, Küçükçemece Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Kaya ve Küçükçekmece Belediyesi eski Başkan yardımcısı Hüseyin İpek İstanbul Sinopspor’un ilk çalışmasına gelerek Kulüp Başkanı Rafet Orhan, Genel Kaptan Mehmet Sunay, Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkol,  Genel Sekreter Barbaros Baltacı ve teknik heyete  hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İstanbul Sinopspor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan

Hüseyin Aydoğan: Çok iddialıyız

Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan burada yaptığı açıklamada “Şampiyonluk hedefiyle başladığımız bir sezon... TFF’nin liglerin başlamasıyla ilgili takvimi ve statüyü belirlemesiyle çalışmalarımızı hızlandıracağız. İstanbul Sinopspor’u hak ettiği profesyonel liglere çıkarmak istiyoruz. Transfer sürecinde iyi oyuncuları kadromuza kazandırdık. Yönetim kurulu başkanımız, genel kaptanımız ve futbol şube sorumlumuz ile ciddi bir çalışma gerçekleştirdi. İstanbul Sinopspor hedeflerine ulaştıracak bir kadro kurduk. Takımımıza güveniyoruz, çok iddialıyız bu sezon şampiyon olacağız” dedi.

Mehmet Sunay: 3. Lig'i istiyoruz
Genel Kaptan Mehmet Sunay da, “2020-2021 sezonu sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak için çalışmaya başladık. Haftanın 6 günü Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda yapacağımız  antrenmanlarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve TFF’nin liglerin başlamasıyla ilgili takvimi açıklaması belli olduktan sonra 10 günlük bir kamp gerçekleştireceğiz. Transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Yeni sezona iddialı bir şekilde başlamak istiyoruz. Hedefimiz 3. Lig. Bu nedenle erkenden toplandık. Pandemi nedeniyle lige seyircisiz başlayabiliriz. İkinci sezon gibi maçlar seyircili oynamaya başlarsa taraftar desteğini arkamıza alıp sezon sonunda profesyonel liglere çıkan bir kulüp olarak kendimizi göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul Sinopspor 2020-21 sezonu kadrosu

İç Transferler: Abdullah Çevik, Sezai Yüksel, Tolga Öztürk, Burak Şengül, M.Ali Fındık, Ümit Murat Gültaş, Azat Gümüş, Sercan Boşut, Furkan Organ, Özgüç Pörklü, Ferhat Can

Dış Transferler : Uğur Yalçın-Bursa Yıldırımspor, Caner Özden- Ayvalık Belediyespor, Hakan Aytaş-Bozcaadaspor, Selim Şahinbaş-Çerkezköy Belediyespor, Eyüp Yanmış-İstanbul Bayburtspor, Onur Berber-1461 Trabzon, Enver Beyazıt-Atlasspor, Okan Türksever-Yeşilköyspor, Alihan Can-Avcılar Belediyespor, Gökhan Çakır-Halide Edip Adıvarspor, Nazım Berat-Gönen Belediyespor, Ramazan Aksoy-Sökespor

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...