Pazartesi, Ocak 20, 2020

Yeşilova Esnafspor yeniden 'Ulaş' dedi


İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni takımlarından Yeşilova Esnafspor kulübünün hafta sonu olağan genel kurul toplantısı, yoğun katlımla gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı seçimde başkanlığa 93 oy alan Ahmet Ulaş yeninden yeşil-beyazlı kulübün başkanı seçildi.


Yeşilova Esnafspor Kulübü Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye katılım yoğun oldu. Mevcut başkan Ahmet Ulaş’ın yeniden aday olduğu seçimde, Ulaş ile ünlü gazeteci ve kulübün eski futbolcusu Turgay Demir‘in listeleri yarıştı. Kullanılan oyların 93’ünü alan Ahmet Ulaş başkanlığa seçilirken, Turgay Demir 44 oy aldı.

Ulaş: Birlik olmaya devam edeceğiz
Ahmet Ulaş yaptığı açıklamada “2017’de yapılan olağanüstü genel kurulda bu büyük camiaya başkan olarak seçildim. İlk dönemimizde kulübümüzde mali durumu, fiziki durumu ve sportif altyapısı konularında çok iyi şeyleri hayata geçirdiğimizi düşünüyorum. Esnafspor camiası olarak sadece iyi günde değil, en kötü günlerde de birlikte olmayı bildik. Birlik olmaya devam edeceğiz. Sosyal olarak ise, örf adetlerimiz çerçevesinde kültürel etkinlikler düzenleyerek, moral motivasyonu hep diri tutarak, daha önceki yıllarda yaşanan bayram ve şenlik havasını geri getirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra kulüp gelirlerini arttıracak yeni projelerle camiamıza hizmet etmek istiyoruz” dedi.



Demir: Bu kulübün hep parçası olduk
Başkan adaylarından Gazeteci Turgay Demir de “Yeşilova Esnafspor sadece bir spor kulübü değil. Burası camiamızın buluşma noktası, sosyalleşme alanı, sosyal sorumlulukların farkında olan, toplumsal sorunlara sessiz kalmayan ve en önemlisi ise herkesin eşit sayıldığı, kimsenin kimseden üstün olmadığı özel bir camiadır. Böylesine büyük bir camiayı diri tutan, maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen fedakarlık yapan eski başkanlarımıza şükranlarımı sunmak istiyorum. Bizler bu kulübün hep bir parçası olduk. Yeri geldi amigoluğa soyunduk, yeri geldi elimizi taşın altına sokup yöneticilik görevlerinde bulunduk ancak her zaman buranın bir parçası olduk” ifadelerini kullandı.



Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Ulaş, Ömer Sayar,Fuat Deniz,Fettah Plakay,Mehmet Cem Özel,Onur Ayhan ve Metin Bayrak. 
Denetleme Kurulu: Şahin Arda,Latif Kıran ve Nusret Çetinkaya

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Çırçır ikinci yarı sonuca gitti

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Çırçırspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 3-0 yenerek dört hafta sonra kazandı.