Pazar, Ocak 12, 2020

İstanbul Gümüşhanespor'da hasret sona erdi


İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta İstanbul Gümüşhanespor son maçta deplasmanda Etiler Kartalspor’u 3-1 yenerek şampiyon oldu. Ev sahibi ekipse küme düştü.


İki takım için adeta ölüm-kalım savaşı niteliğindeki karşılaşmada Beşiktaş İsmet İnönü Stadı’nda oynandı. Maçın başında Etiler Kartalspor 1-0 öne geçerken devrenin sonlarına doğru iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı. İlk önce iki takımdan birer futbolcu kırmızı kart gördü, bu oyuncuların soyunma odasına giderken tartışmaları büyüdü ve diğer oyuncular da dahil oldu. Bunun üzerine hakem Mehmet Tolga Tarık yardımcılarını alarak soyunma odasına gitti. Bir süre sonra yeniden sahaya dönen Tarık maçı devam ettirdi. Gümüşhanespor devre bitmeden bir gol attı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti.

Gümüşhanespor ikinci yarıda 2-1 öne geçti. Son bölümde Kartalspor tüm hatlarıyla yüklenirken son anlarda kalecinin de öne çıktığı bir köşe vuruşu sonrası Gümaşhanespor boş kaleye attığı golle sahadan 3-1 galip ayrıldı ve şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükseldi. 

Kağıthane Yeşilce Mahallesi temsilcisi, geçen sezon grubunu ikinci  bitirmiş baraj maçında Rumeli Kavağıspor’a penaltılarla kaybetmişti. Turuncu-Lacivertliler en son 2015-16 sezonunda Süper Amatör Lig’de yer almıştı.

Haber: Erdem Sağolan

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Vura vura vura kıra kıra kıra ŞAMPİYON GÜMÜŞHANE

Unknown dedi ki...

HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK GÜMÜŞ

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...