Perşembe, Ocak 16, 2020

Filizspor'dan transfer şov


Bu yıl İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Filizspor, teknik direktör Kemal Can ve antrenör Ali Koç ile anlaşırken, dış transferde 17 futbolcuyla el sıkıştı.


Yeşil-beyazlı ekibin dış transferde anlaştığı isimler ve son takımları şöyle: Emre Altun- Esenyurt Acarspor, İlker Öz -Sefaköyspor, Doğukan Koç -THY Spor, Murat Aydemir -Yeniköyspor, Fırat Sarıgül-Gültepe Özgençlikspor, Kaan Mert Kara -Sefaköy Kartalspor, Şuayip Güler- Esenlerspor Tokatspor, Batuhan Özkaya- Söğütlüçeşme Birlikspor, Yusuf Karabay- İstanbul Erzincanspor, Semih çarıkçı İstanbul Erzincanspor, Enes İpek -Küçükçekmecespor, Fatih Büyükyıldız -Küçükçekmecespor ,Eren Koç -Küçükçekmecespor,Nurullah Can -Yeşilkentspor, Emre Yami-Başakşehirspor, Özgüç Baran-Sultanmuratspor.


Teknik Direktör Kemal Can, "2019-2020 Futbol sezonunda, güçlü ekiplerin yer aldığı 11.Grup'ta yer alıyor. Filizspor Kulübü olarak yeniden yapılanmaya giderek kulübümüzü başarıya ve şampiyonluğa taşıyacak, güçlü ve seyir zevki veren bir takım oluşturmak istiyoruz. Yönetim ve teknik ekip olarak uzun zamandan beri çalışmalarımızı yapıyoruz. Süper ve 1. Amatör liglerin bitmesinin ardından 4-5 oyuncu daha takviye yapacağız. Lig maçlarımızı başlayana kadar yapacağımız hazırlık maçları ile yeni sezona güçlü girmeyi arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.