Perşembe, Ocak 16, 2020

'Bu muhteşem kadroyu koruyacağız'


İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyon olarak adını tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yazdıran Yeşilova Yeni Ufukspor, Florya Uludağ Restoran'da bu başarısını kutladı.


İki yıl üst üste şampiyonluk yaşayan Küçükçekmece ilçesinin köklü kulübü Ufukspor, bu başarısının mutluluğunu yaşıyor... Yeni Ufukspor Kulübü Başkanı Recep Müftüoğulu’nu ev sahipliğindeki geceye Yeni Ufukspor Onursal Başkanı Nusret Öksüz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Başkan vekili Hayati Yolcu, Genel Sekreter Recep Kelment, kulübe destek olan iş adamları, Süper Amatör Lig 5.Grup'ta takımı namağlup şampiyonluğa ulaştıran yönetim, teknik ekpi, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Müftüoğlu: Artık rakipler daha zorlu
Yeni Ufukspor Kulübü Başkanı Recep Müftüoğulu, yaptığı konuşmada, sezon boyunca mücadele eden futbolcular ve teknik heyete teşekkür etti. Zorlu bir sezonu şampiyon olarak tamamladıkları için sevinçli olduklarını belirten Müftüoğulu, gelecek sezon mücadele edecekleri Süper Amatör Lig’de çok güçlü rakiplerin kendilerini beklediğine işaret etti. Yeni sezonda desteğe daha çok ihtiyaçları olduğunu dile getiren Müftüoğulu, "Süper Amatör Lig'e çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Süper Amatör Lig'de kalıcı olmak. Bu muhteşem kadroyu koruyup, bir kaç takviye ile yeni sezonda yolumuza devam edeceğiz. Kulübümüzü elde ettiği başarıdan ötürü kutluyor, emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum” dedi.



Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk de “Küçükçekmece Amatör spor kulüplerinin birlik ve beraberlik içinde olmalarından dolayı son derece mutluyum. Küçükçekmece amatörlerin çıtasını yükselten ve kimin amatör spora katkısı varsa herkese teşekkür ediyorum. Yeni Ufuk spor camiasını şampiyonluk nedeniyle kutlarken yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından plaket töreni düzenlendi. Yeni Ufukspor ekibine sezon boyunca katkı sunan iş adamları onurlandırılırken, şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı verildi. Çok zorlu bir sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yeni Ufuk sporlular şampiyonluğu şarkılar, halaylar ve horon oynayarak doyasıya kutladı.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...