Salı, Ekim 01, 2019

Yeni Gayretspor'un ismi değişti


İstanbul’un Fatih ilçesinde 1978’den bu yana faaliyet gösteren ve bu sezon 1.Amatör Lig’de yer alan Yeni Gayretspor’un ismi değişti.


Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan genel kurulda kulübün isminin değiştirilmesi kabul edilirken, sezon öncesi yönetim kurulu TFF’ye başvurdu ve yeni isminin ‘Gayretspor’ olduğunu iletti. Değişiklik bu sezondan itibaren geçerli oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gayretspor Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erol, “Esasen kulübümüz 1978 yılında İstanbul’un Samatya semtinde Gayretspor ismiyle kurulmuştur ancak 80’li yılların başında yapılan bir hata sonrası Yeni Gayretspor ismini almak durumunda kalmıştır. İsim değişikliği son birkaç sezondur gündemdeydi. Hatta tüm ilçeyi kucaklaması için Fatih Gayretspor olsun deniyordu ancak yönetimimiz Gayretspor isminde karar kıldı. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

"Hedefimiz şampiyonluk"
Kulübün sahil yolunda bulunan eski lokalinin yıkıldığını ve Fatih Belediyesi tarafından 100 metre yakında inşa edilen başka bir tesise geçtiğini belirten Erol, “Yeni tesislerimizde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu sezon çok iyi bir takım kurduk. Amacımız şampiyon olarak tarihimizde ilk kez Süper Amatör Lig’e çıkmak” diye konuştu.


11. Grup’ta yer alan Gayretspor 2 maçta 3 puan topladı ve 3. sırada.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.