Cumartesi, Ekim 26, 2019

Hayri Eron 20. sezonunda 22. kulübüne transfer oldu


Tecrübeli futbolcu Hayri Eron, Eskişehir 1.Amatör Lig’in köklü kulüplerinden İnönüspor’a transfer oldu. TFF kayıtlarına göre alt liglerde 22 sezonda 20 farklı kulübe transfer gerçekleştiren Eron bir rekorun da sahibi oldu.



Eskişehir Kentpark’ta sorularımızı yanıtlayan Hayri Eron; “Çok mutluyum,meslek hayatımda 22.sezonuma Anadolu futbolunda önemli yeri olan bir şehrin, köklü bir amatör kulübünde bu başarıyı yakalamak, tarifsiz bir duygu... Türkiye’nin 5 bölgesinde 9 şehir ve 20 kulüp... Sezon sonunda 37 yaşında olacağım. Üzerimde emeği geçen tüm yöneticilerime ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Amacım paradan da önce Türk futboluna doğru bir profil olarak hizmet edebilmek. İşlerim gereği Ankara’ya taşındım. Daha önceden yaşadığım ve bildiğim bir şehir olduğu için Eskişehir’i ve buradaki bu köklü kulübü tercih ettim” dedi.

1983 doğumlu Hayri Eron’un oynadığı kulüplerin arasında Ataköy Denizspor, Araklıspor, Yeniçağaspor, Yenisahraspor, Aladağspor, Aşağısoku Gençlik, Erenköy Acarspor, Sebenspor, Bolu Belediyespor, Haydarpaşa Demirspor, Korkuteli Belediyespor, Antalya Kunduspor, Bilecik Güneşspor, Salihli Belediyespor, İzmir Gerenköyspor, Balya Belediyespor yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...