Çarşamba, Ekim 23, 2019

Bakırköy halkı Zuhuratbaba Sahası için ayağa kalktı


İstanbul futboluna bir dönem damga vuran, büyük amatör turnuvaların düzenlendiği, nice yeteneğin çıktığı Zuhuratbaba Sahası tarihe karışmak üzere...


Bakırköy ilçesi sınırlarında bulunan Zuhuratbaba Sahası'nın bir kısmı daha önce imara açılmış ve buraya rezidans yapılmıştı. Yücespor Kulübü binasının bulunduğu kalan bölüm içinse Bakırköy Belediyesi halı saha sözü vermişti. Ancak kulübe gelir getirmesi planlanan ve sözlü olarak taahhüt verilen saha yerine bölgeye bir otopark yapılacağının açıklanması üzerine mahalle halkı ayağa kalktı.
Deprem toplanma olarak belirlenen, halen mahallede çocukların top oynadığı bu sahanın otopark yapılmasına tepki gösteren mahalle halkı saha kenarında kamp kurarken imza topladı. 

Zuhuratbaba sakinleri "Mahallemizin kulübün Yücespor'a ait olması gereken, gerektiğinde deprem toplanma alanı olarak da kullanılacak bu sahanın otopark yapılmasına razı gelmiyoruz. Özelleştirmeyi kabul etmiyoruz. Buranın spor alanı olmasını istiyoruz" dediler.

Haber: Ahmet Yavuz Taner




Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...