Çarşamba, Ekim 30, 2019

Bağcılarspor zirve aşkına


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bağcılarspor sahasında puansız Çayırovaspor’u 3-1 yenerken ikinci sıraya yükseldi.


Mahmutbey Stadı’nda Ozan Yalçın, Adem Mazlum, Ahmet Şen hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanda 35. dakikada konuk takım Ufuk Özbek’le 1-0 öne geçti. Kocaeli ekibinde Arif Yılmaz 41’de rakibine sert hareketi sonrası kırmızı kart gördü.

Sayısay üstünlüğü ele geçiren Bağcılar 52’de Serdar Rahman Bilik’le eşitliği sağladı. İstanbul ekibi 80 ve 83’te iki penaltı kazanırken bu atışları Recep Berk Elitez gole çevirdi. Çayırova 82’de Ömer Şahin’in de atılmasıyla mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Bağcılarspor, Beşyüzevlerspor’un puan kaybettiği haftada ikinci sıraya yükseldi. Sezona büyük sıkıntılarla başlayan, buna karşın 10 kişi kaldığı maçta ikinci yarıda önemli fırsatlar yakalayan Çayırovaspor ise henüz puanla tanışabilmiş değil.

Haber: Alper Kaderoğlu

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen saha komiseri Sayın Sezgin Piliç’e, Karşılaşmanın Gözlemcisi Olan Sayın Soykan Çekver’e ve Karşılaşmanın denetçisi olan Sayın Celal Ergücan’a yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.









Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...