Pazartesi, Eylül 30, 2019

İstanbul Bulancakspor cezayı Tunusbağı'na kesti


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden İstanbul Bulancakspor ile Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından Tunusbağıspor Zara Ekinli Sahası'nda karşı karşıya geldi.


İstanbul Bulancakspor'un cezası nedeniyle Zara Ekinli Sahasında oynanan karşılaşmaya İstanbul Bulancakspor'un vuruşuyla başladı. Takımların birbirini tartığı ilk on beş dakika orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İstanbul Bulancakspor'da Muhammet Balcı,Emrah Türkoğlu ve Mümin Yılmaz ile peş peşe girdiği pozisyonları değerlendirmedi. Tunusbağıspor girdiği iki net pozisyonda Alican Çetinsoy kaleci Mustafa Eren'i geçemedi. 45.dakikada Tunusbağı ceza sahaı içinde yerde kalan Muhammet Balcı takımına penaltı kazandırdı. Penaltıda topun başına geçen Muhhamet Balcı fileleri havalandırdı. İstanbul Bulancakspor ilk yarı 1-0 önde bitirdi.

İkinci penaltı ve beraberlik
İkinci yarıya Tunusbağı başladı. İstanbul Bulancakspor'da 55.dakika da Mümin Yılmaz yerini Mehmet Beyazıt'a bıraktı.62.dakika da Emrah Türkoğlu yerine de Doğukan Çelik oyuna girdi. Tunusbağı'nda aynı dakikada Semih Kamil Akgöz yerine de Ömer Keskin girdi. 65.dakika da Tunusbağı'nda Bünyamin Çandır İstanbul Bulancakspor kalecisi Mustafa Eren tarafından yere düşürüldü, maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Bünyamin Çandır geçti ve topu ağlara yollayarak maçta eşitliği getirdi.


10 kişi kaldı öne geçti
Daha sonra İstanbul Bulancakspor Doğukan Çelik ile de girdiği yüzde yüzlük gol pozisyonunu harcadı. 81.dakikada oyunun durduğu anda Mehmet Beyazıt rakibine vurunca hakem direk kırmızı kart gösterdi. İstanbul Bulancakspor bu dakikadan sonra on kişi kaldı. Sol kanattan Çağrı'ya atılan ara pasta Çağrı Sancar ceza sahasına sol çaprazdan girerek güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi. Uzatma dakikalarında Atakan Ekşi ikinci sarı karttan oyundan atıldı. İki takım da maçı on kişi tamamladı.


Karşılaşma İstanbul Bulancakspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İlk hafta İstanbul Bulancakspor üç puanla lige başlarken Tunusbağı'da puansız haftayı kapattı.

Haftaya İstanbul Bulancakspor İstanbul Bafraspor deplasmanına giderken, Tunusbağı kendi evinde Kestanelik ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Güneşli Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.