Cuma, Ağustos 30, 2019

Selamsızspor transferde tam gaz


İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grup'ta mücadele edecek olan Selamsızspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig'de namağlup şampiyon olan Selamsızspor, takımı 32 yıl sonra şampiyon yapan kadroyu koruyarak teknik sorumlu Halit Balcıoğlu nezaretinde yeni sezon çalışmalarına başladı.

Halit Balcıoğlu'nun raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Yeşil Beyazlı ekip iç transferde; Enes BAYRAKTAR, Serhat KIRICI, Burak DURAL, Sezer TEMEL, Semih Can KARADENİZ, Eyüp TAŞDEMİR, Berk SEZGİNER, Yaşar TAŞCI, Cengizhan AKYÜZ, Miraç BAHADUR, Ömer Faruk KAR ve Atakan ÖZSOY  ile anlaşmaya vardı. 

Dış transferde ise Güngören Belediyespor'dan Emre TÜRK, Koşuyoluspor'dan Furkan ÇINAR ve Acıbadem Üsküdarspor'dan Ömer ÇAKMAKÇI ile el sıkışan Yeşil Beyazlı takımın Genel Kaptanı Hayri YAZICI  "Sezon başlayana kadar transfer çalışmalarına devam edeceğiz. Takımımıza uyum sağlayacak isimlerden, hocamızın belirlediği eksik bölgelere transferlerimiz devam edecek" dedi.

Öte yandan Selamsızspor, sezon hazırlıkları kapsamında Yemen Ekşioğlu Turnuvası'nda oynadığı ilk maçında Süper Amatör takımlarından Bağlarbaşıspor'la 2-2 berabere kalırken ikinci maçında 1. Amatör Lig ekibi Valide Tayfunspor’a 3-2 mağlup oldu.




1 yorum:

Unknown dedi ki...

selamsiz spor klubu ne yeni sezonda basarilar ve bol şans diliyorum emeği geçen herkese teşekkürler... camiamıza hayırlı olsun

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.