Salı, Temmuz 23, 2019

Genel kurula sadece kulüp başkanı katıldı


Bir dönem 3. Lig’de mücadele eden, bu sezon Samsun 1. Amatör Lig’de yer alan Vezirköprü Belediyespor’un olağanüstü genel kurulunda aday çıkmadı, toplantıya başkan dışında katılan da olmadı. 


Geçen sezon Süper Amatör Lig’den düşen kırmızı siyahlı ekipte sezon bitimi genel kurul kararı alındı. Ancak Vezirköprü Amatör Spor Kulübü Güçlendirme Derneği Salonu’nda yapılması planlanan olağanüstü kongre için belirtilen saatte, salonda sadece Vezirköprü Belediyespor Başkanı Bünyamin Başar hazır bulundu. Mevcut başkan Bünyamin Başar’ın aday olmadığı, henüz yeni başkan adayının da çıkmadığı kulübün olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için 27 Temmuz’a ertelendi.

“Kulüp ortada bırakıldı”
Vezirköprü Belediyespor Kulübü Başkanı Bünyamin Başar, köklü kulüplerinin sahipsiz bırakıldığını söyledi. Başar, “1970 yılında kurulan, neredeyse yarım asırdır varlığını başarıyla sürdüren ve şu an 200 lisanslı futbolcusu bulunan kulübümüzün sahipsiz bırakılması hepimizin ayıbıdır. 5 kategoride mücadele eden Vezirköprü Belediyespor ilk defa böyle ortada bırakıldı” dedi.

Vezirköprü Belediyespor, 1991-92 ve 1992-93 sezonlarında Vezirköprüspor adıyla 3. Lig’de mücadele etmişti.

Kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...