Çarşamba, Temmuz 31, 2019

FK 1864'ün ilçesi ve stadı değişti


2008 yılından bu yana İstanbul Anadolu yakasında faaliyek gösteren FK 1864, Avrupa yakasına taşındı. Kulüp artık Bakırköy’ün Kartaltepe Mahallesi’nde faaliyet gösterecek, maçlarını ve idmanlarını Bakırköy Belediye Stadı’nda yapacak.


Kuzey Kafkasya göçmeni vatandaşlarımızca 2008 kurulan, ismini Büyük Kafkas Sürgünü tarihinden alan FK 1864, Ümraniye merkezli olarak faaliyetlerine başlamış daha sonra Pendik’e geçmişti. Yıllardır Pendik’te yer alan yeşil sarılı kulüp, İstanbul’daki Kafkas kökenli tabanıyla daha sıkı iletişim halinde olabilmek ve daha çok destek alabilme adına Bakırköy’ün Kartaltepe Mahallesi’ne taşınma kararı aldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada “Pendik döneminde ve öncesinde kulüp hikayesine katkısı olan başkan, yönetici, teknik ekip, sponsor, taraftar ve tüm sporcularımıza teşekkür ederiz. Yeni hikayemiz için tüm etkenleri bir araya getirmek ve yeniden başlamak adına tüm camiamızın desteğini bekliyoruz” denildi.

Kulüp Başkanı İsa Tuncer de “Kulübümüzün nakil işlemleri resmen tamamlandı. Artık Bakırköy’deyiz! Nakil işlemlerinde bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Sait Babaoğlu’na, ayrıca Avrupa yakasında bulunan ve yapmış olduğumuz toplantıda tam destek bildiren dernek başkanlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.