Perşembe, Haziran 20, 2019

Yeşilova Yeni Ufukspor şampiyonluğu kutladı


İstanbul 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1.Amatör Lig'e çıkma başarısı gösteren Yeşilova Yeni Ufukspor'da yönetim şampiyonluk yemeği düzenledi. 


Florya Uludağ Et Lokantası’nda düzenlenen geceye, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Dernek Başkan Vekili Seyit Bel, Genel Sekreter Recep Kelment, Yeni Ufukspor'un onursal Başkanı Nusret Öksüz, eski başkanlardan Yaman Turgut, Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu, Yeni Ufuk spor yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları katıldı.



Yemekte açılış konuşmasını Başkan Recep Müftüoğlu yaptı. Müftüoğlu “Hayallerimiz var bizim diyerek yola çıktık. Bu yolda ilerledik. İlk yılda A takımımızı şampiyon olarak 1. Amatör Li'ge çıkaracağız dedik. Bu doğrultuda 1. Amatör Lig'e çıkmakla ilk adımımızı attık. Teknik heyetimize, oyuncularımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren Küçükçekmece Belediyemize, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve Yeni Ufukspor ailemize maddi manevi destekleyenlere de teşekkür ediyorum” dedi. 
Daha sonra kulübe maddi manevi destek verenlere günü anısına plaket takdim edildi.

Haber: Yılmaz Aktepe



Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...