Salı, Mart 12, 2019

Çerkezköy 1911 Doğan'dan, KKTC'ye kaçan futbolcusuna büyük tepki

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköy 1911 Doğanspor, sezon başında kadrosuna dahil ettiği ancak peşinatını almasına karşın ligde tek maç bile oynamadan kenti terk eden futbolcusu Ahmet Burak Kömürcü hakkında suç duyurusunda bulundu.


Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü Genel Kaptanı Bahadır Atasever, geçen sezon Mut İdman Yurdu ve Kütahyaspor forması giyen Ahmet Burak Kömürcü ile sezon başında 80 bin TL peşin para karşılığında anlaştıklarını ve bunun 35 bin TL’sini peşin ödediklerini, geri kalan 45 bin TL için çek verdiklerini belirtti. Futbolcuya 28 Ağustos’ta lisans çıkardıklarını belirten Atasever, “29 Ağustos’ta Çengelköyspor’la oynadığımız Türkiye Kupası maçında forma gildi. Bu karşılaşmadan sonra bayram arası için eşyalarını aldı gitti, bir daha kendisiyle iletişime geçemedik. Öğrendik ki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Doğan Türk Birliği’ne transfer olmuş. Daha sonra da Göçmenköy’e gitmiş” dedi.


“Bizden aldığı parayı vermemek için KKTC’de ikinci transferini yaptı” diyen Atasever “Bizde senetleri var. Kendisini savcılığa verdik. Tebligat gönderdik evde bulunamadı. Ne letefonlara bakıyor ne de açıyor. İşin parasında değiliz ancak bu durumu kabullenmekte zorlanıyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...