Salı, Ekim 02, 2018

İstanbul Güngörenspor üç attı üç aldı

İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta oynanan karşılaşmada İstanbul Güngörenspor seyircisinin desteği ile Eyüp ekibi Ramispor'u 3-0 yenmeyi başardı.


Karşılaşmayı Özer Bektaş, Çağdaş Demir, Sinan Sarı hakem triosu yönetti.


Karşılaşmanın ilk yarısında soğuk hava ve hafif yağış futbolcuları biraz zorlamasına rağmen sahada etkili futbol hakimdi. İlk devresinin 0-0 eşitlik ile tamamlandığı maçın 2. yarısında bordo-beyazlı ekip 54. Dakikada Mahmut ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Ramispor etkili ataklar ile beraberlik golü arasa da tecrübeli eldiven Hakan Çolak kalesine gelen şutlara geçit vermedi.


Turan farkı ikiye çıkardı
Maçın 70. Dakikasında Turan Kuş'un orta sahadan attığı şık golle Güngören temsilcisi skoru 2-0’a getirdi. Yediği ikinci golden sonra oyundan iyice kopan Eyüp temsilcisi 90. Dakikada Turan Kuş’un golüne engel olamadı.


Rami penaltı kaçırdı
3-0 devam eden mücadelenin uzatma anlarında 90+4’te Ramispor penaltı atışı kazandı. Meşin yuvarlağın başına geçen Salih Çelik’in penaltı vuruşu başarılı file bekçisi Hakan Çolak’a takıldı. Karşılaşmada başka pozisyon olmazken İstanbul Güngörenspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.


Haber: Alper Kaderoğlu


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...