Pazartesi, Ekim 15, 2018

Irmakspor evinde kayıpsız

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 6'ıncı hafta mücadelesinde Irmakspor sahasında İstanbul Bulancakspor'u konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Alaattin ile golü bulan Irmakspor karşılaşmadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı ve sahasında oynadığı üçüncü maçından da zaferle çıktı.


Erdem Sağolan bildiriyor


Ah şu maçlarda boş yere yatan oyuncu kardeşlerim sizler yüzünden Merkezefendi Stadı'nda 5 dakikalık rötarla ulaşabildim. Futbol kalitesi olarak vasatı aşmayan fakat atraksiyonu yüksek olan Sekbanlar SK-Yıldıztabya mücadelesi sonrasında zirve mücadelesi veren Irmakspor ile İstanbul Bulancakspor maçında oldukça ümitliydim ki; lafı çok uzatmadan maça geçiyorum.


Bulancak 10 kişi kaldı
Pozisyon açısından kısır geçen mücadelede kilidi açan isim Ömer Faruk oldu. Bireysel yetenekleri ile topu Mahzun'a kazandıran oyuncu golün adeta habercisiydi. Mahzun da bencillik yapmayıp boş durumdaki Alaatin'e pasını çıkarınca Alaattin boş kaleye topu filelere gönderdi. Mücadelenin son dakikalarında İstanbul Bulancakspor'dan Ayhan yardımcı hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile mücadelenin hakemi Gökhan Dereki tarafında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Karara şaşıran başarılı stoper oyun alanını üzüntülü şekilde terketti.


Irmak tat vermeden kazandı


Sezon başında bu yanan etkili kanat varyasyonları ile tanıdığımız Zeytinburnu temsilcisi özellikle ilk yarılarda kenar futbolunu oynayamıyor. Savunma beki Gurur ile birkaç kez atağa çıkan ev sahibi ekip İstanbul Bulancak savunmasını geçemedi. İkinci yarıda özellikle Tahsin'in iyi futboluna Ömer Faruk'un hareketlenmesi eklenince galibiyet geldi. Cezası biten Tayfun ile mükemmel uyum sağlayan Okan topu oyuna sokmada oldukça başarılı bir stoper.Golcü Mahzun tecrübeli stoper Serhat'ın önünde oldukça zorlansa da yaptığı asist ile hanesine artı puan yazdırdı. Savunma yönü iyi olan Münir sol bek mevkiinde görevini başarı ile yaparken, havadan ve yerden pozisyon vermeyen Irmakspor futbol anlamında tat vermese de üç puanın sahibi oldu. 


Üçüncü bölgede eksik kaldılar


Konuk ekip İstanbul Bulancakspor oldukça sert bir takım. Oyunun her alanında topun arkasına geçen Bağcılar temsilcisi tipik bir kontarak takımı. Karşısındaki rakibi Irmakspor'a benzer oyun yapılarından dolayı maçta çok pozisyon izleyemedik. Savunmada Serhat'ın önderliğinde Ayhan,Ramazan ve Enes ile garanti futbol oynuyorlar. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Mehmet ve Adem ile hareketlenen ve ikinci yarının ilk çeyreğinde oyun üstünlüğünü kuran konuk ekip final noktasında başarılı olamayınca gol pozisyonuna giremedi. Salih'in bireysel yetenekleri ile rakip kaleye topu taşıyan Bağcılar temsilcisinde hücum oyuncusu İbrahim istediği boş alanları bulamayınca etkili olamadı. Deplasmanda puan alabileceği bir oyun oynayan İstanbul Bulancakspor grupta her takıma çelme takabilecek kapasitede bir takım.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...