Çarşamba, Ekim 03, 2018

Göç: Süper Amatör'e güçlü bir şekilde döneceğiz

İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Başakşehir İkitelli Köyiçi SK’de başkan Tahsin Göç, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.


Tahsin Göç, Haliçspor’la 1-1 berabere kaldıkları ilk hafta maçının ardından Yerel Futbol’a açıklamalarda bulundu. Göç, “Haliçspor da bizim gibi iddialı bir ekip. Gelbette galip gelmek isterdik ancak zorlu bir deplasmandan alınan 1 puanı da kar olarak görüyoruz. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren galibiyetlere başlayacağız. Genç ancak çok yetenekli bir kadromuz var. Arnavutköy ve çevresindeki kulüplerden yetenekli isimleri kadromuza kattık” dedi.


Eylül ayındaki genel kurulda bir kez daha başkanlığa seçilen Göç, geçen sezon tarihlerinde ilk kez Süper Amatör Lig’de mücadele ettiklerini hatırlatarak, “Bildiğiniz gibi kurulduktan sonra çok hızlı bir yükselişle Süper Amatör’e kadar çıktık ancak burada ilk senemizde talihsizlikler yaşayarak küme düştük. Bizim için çok önemli bir deneyim oldu, gerekli dersleri çıkardık. Bu sezon inşallah daha güçlenmiş ve tecrübe kazanmış olarak Süper Amatör Lig’e yükseleceğiz. Grubumuzdaki tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ancak çok iddialıyız ve çıkmak istiyoruz” diye konuştu.


Haber: Efkan Bucak


Fotoğraf: İskender Kordu - www.istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.