Pazar, Eylül 16, 2018

Sinop 'Çanta'dan üç puan çıkardı

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta ikinci hafta mücadelesinde İstanbul Sinopspor sahasında Çantaköyspor’u 2-0 mağlup etti.


İFA Stadı’nda oynanan maçın ilk yarım saati vasat bir futbol vardı. Maçın ilk çeyreğinde Sinopspor’un oyun üstünlüğü sonuca etki etmedi. 25.dakikadan sonra Çantaköy oyuna ortak olmaya çalıştı. Müsabakının 37.dakikası ile maç da sertleşmeye başladı. Maçta dakikalar 40’ı gösterdiğinde Çantaköy’den Ahmet Atacan kırmızı kart görürken bu karar Silivri temsilcisinde şaşkınlıkla karşılandı. İtirazlar uzun süre devam ederken ilk yarı 0-0 bitti.


İkinci yarıı Çantaköyspor daha temkinli bir futbol sergilese de Enes Kaya’nın 58. dakikada altı pas içinden kafayla attığı gole engel olamadı. Maçın 80. dakikasında Sercan Basüt ceza alanı içine girmeden mükemmel bir şutla skoru belirledi: 2-0


İstanbul Sinopspor böylece puanını 4’e çıkarırken tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çantaköyspor puansız son sırada kaldı.


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.