Cumartesi, Eylül 08, 2018

Ramos Erhan Anadolu Üsküdar'da

Tecrübeli stoper Erhan Yeygül, İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Üsküdar Anadoluspor’la anlaştı.


Geçtiğimiz haftalarda Maltepe Yıldızspor’la anlaşan ancak bu ekiple karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran ‘Ramos’ rakaplı futbolcu, Süper Amatör’ün yeni ekiplerinden Üsküdar Anadolu ile el sıkıştı.


Başarılarda dolu bir kariyer
Futbola İcadiyespor’da başlayan ve alt yapısını bu kulüpte alan Erhan daha sonra Acıbadem Üsküdar SK’ye geçti ve bu ekibin tarihinde ilk kez 1. Amatör’e çıkan kadrosunda yer aldı. Erhan 2015-2016 sezonuna ise 1. Amatör’de Acıbadem Üsküdar’da başladıktan sonra ara transferde Doğangüneşspor’a transfer oldu ve Kırmızı-Beyazlılar’ın 1. Amatör Lig’e çıkmasında önemli pay sahibi oldu. 2015-16 sezonunda İstanbul Kemahspor’un namağlup 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıktığı kadonun as isimlerinden olan Erhan Hasköyspor’da da Süper Amatör Lig grup şampiyonluğu yaşadı, turuncu beyazlılarla Klasman Grubu’nda mücadele etti. ‘Ramos’ geçen sezon da Maltepe Yıldızspor ile 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşadı.
Başarı oyuncunun CV’sinde İstanbul Ataşehirspor, Dolayobaspor (Süper Amatör) Kurtköyspor (Süper Amatör) da yer alıyor.


 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...