Cumartesi, Eylül 08, 2018

Maça metrobüsle gittiler!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngören Belediyespor, bugün Üsküdar Anadolu deplasmanına metrobüsle gitmek zorunda kaldı.


Ligin ilk haftasında Selimiye Stadı’nda Üsküdar Anadoluspor’la oynayacağı maç için Güngören’den hareket eden bordo mavili ekibin otobüsü, Merter Migros mevkiinde yoğun yağışa bağlı olarak egzoza su kaçması nedeniyle bozuldu. Bunun üzerine kulüp yetkilileri hemen TFF’yi durumdan haberdar ederken, maça geç kalmamak için tüm takım metrobüsle Anadolu yakasına geçti. Merter’den Uzunçayır’a kadar metrobüsle seyahat eden Güngören temsilcisi buradan, kulübün kendi imkanlarıyla sağladığı bir otobüsle stada geçti. Kafile, saat 16.30’da başlayan maça yarım saat erken varmayı başardı. Olaylı yolculuğun ardından Güngören ekibi maçtan 3-0 galip ayrılmasını bildi.


Güngören Belediyespor Genel Kaptanı İshak Zengin, tüm bu süreçte kendilerine yardım eden ve büyük kolaylık sağlayan TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ile İl Hakem Kurulu Üyesi Murat Şahin’e teşekkür etti.


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...