Cuma, Eylül 07, 2018

İstanbul Kayaşehirspor lige hazır

Başakşehir ilçesinin Süper Amatör Lig ekibi İstanbul Kayaşehirspor Teknik Sorumlusu Aziz Topal,yeni sezon öncesi sitemize konuştu.


Tecrübeli oyuncular ile genç yeteneklerin harmanladığı bir kadroyla ligde boy göstereceklerini belirten genç teknik adamımız, tüm takımlara kazasız-belasız bir sezon dilerken, taraftarlarını Küçükköyspor maçında yanlarında görmek istediğini belirtti:


Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik!


''Öncelikle şunu belirtmeliyim ki harika bir yönetim kurulu ve teknik ekip ile birlikte görev almaktayım. Genç bir ekibiz, ekibimiz çok değerli, çok donanımlı ve en önemlisi mükemmel karakterli insanlardan oluşuyor. Sizlerin aracılığı ile hepsine teşekkür ediyorum.


Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarında ortaya koyduğumuz performansı lige de taşımak istiyoruz.


Geleceğe yönelik bir kadro yapısı oluşturduk


24 kişilik takım kadromuzda 6 tane tecrübeli bu ligi ve daha üst ligleri oynamış çok değerli isimler mevcut. Bu isimleri genç oyuncularımız ile destekledik. Bir çoğunun yaşı U17 ve U19 kategorilerine uygun. Futbolda doğru yapılanmanın, gençlere değer vermenin abartılı bütçeler ile takım oluşturmaktan daha değerli olduğuna inanıyorum. Benim için oyuncunun yaşının zerre önemi yok, performans alabildiğim her oyuncu ideal yaştadır.



Kurmuş olduğumuz kadro sadece bu sezon özelinde değil, aksine bir kaç sezon sonrasına dahi yatırımdır. Bu da doğru kadro mühendisliğine işaret etmektedir. Elbette ki takviyeye ihtiyacımız olan bölgeler var. Ancak bu durum da şahsımca olmazsa olmaz değil. Elimizdeki mevcut kadro içerisinden alternatifler üretmeye çalışıyoruz.


Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz


Bizler camia olarak inançlı ve çalışkan insanlarız. Gerekli gayreti ve mücadeleyi ortaya koymaktayız, takdir Yüce Allah'ın.Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız, ancak ben başarılı olacağımıza inanıyorum.


Son olarak futbola değer katan kıymetli taraftarlarımızı bu hafta sonu oynayacağımız Küçükköy karşılaşması ile birlikte iç sahada oynayacağımız tüm müsabakalarda yanımızda görmek istiyoruz.''


 


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...