Pazar, Eylül 16, 2018

Hasan Cevahir'den basın açıklaması

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir son dönemdeki bazı iddialarla ilgili olarak bir yazılı açıklamaya imza attı. Açıklama şu şekilde:


"Ülkemizin ve İstanbul’umuzun köklü kulüplerinden olan Kağıthane Spor Kulübü’müz, Yerel Futbol da öncü duruşu ve yetiştirdiği yetenekler ile Türk Futboluna katkı sağlamakta, gençlerimize imkanlar sunmaktadır.
Kulübümüz ve çevresi hakkında gerek sözlü gerek görsel ve sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.
Bizler Kağıthane ilçesinin kuruluşundan günümüze her yönüyle ilçemize hizmet etmiş, Kağıthane ile dertlenmiş, Kağıthane ile sevinmiş, vefalı insanlarız.


Günlük yaşantımızda farklı meşguliyetlerimiz olabilir, görev aldığımız kurumlar olabilir, yeri geldiğinde bu görevlerden dolayı tarafsız olmamız gerekebilir. Bu hususla Kulüpler Birliği Başkanı olarak görev almam kurum gereği tabi ki profesyonellik gerektirir. Ancak bu demek değildir ki Kağıthane bize uzak, Kağıthane yalnız. Bir her an Kağıthane ile birlikte yaşayan, Kağıthane ile mutlu olanlarız.


Ayrıca bazı dönemlerde kulüp üzerinde yıpratma faaliyetlerinde bulunan kişiler her zaman çıkmıştır ve çıkacaktır da. Tabi ki bu olumsuz tavrın takdiri kamuoyuna ait olacaktır. Esasen bu gibi kişilerin asıl amaçları ve varmak istedikleri hedef bizce bellidir. Bunlar bilmelidir ki, gerçek niyetleri tarafımızca malum bu kişilerin Kağıthane’nin geleceğinde hiçbir şekilde yerleri yoktur ve olmayacaktır.


Herkesçe bilinmelidir ki Kağıthane Spor Kulübü yönetiminin asıl görevi Kağıthane Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Kulüp olarak yegâne amacımız gençlerimize ve Türk Futboluna hizmet etmektir.


Şahsım ve Kulübümüz hakkında asılsız eylem ve söylemlerde bulunan kişilerin ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz."


Saygılarımızla,
Hasan CEVAHİR
Kulüpler Birliği Başkanı

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...