Pazar, Eylül 02, 2018

Dolayoba orta sahasını güçlendirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 5'inci grup ekiplerinden Dolayobaspor başarılı orta saha oyuncusu Doğan Tilov'u renklerine bağladı.


33 yaşındaki deneyimli oyuncu orta sahanın neredeyse her bölgesinde forma giyiyor. Oynadığı birçok takımla şampiyonluk sevinci yaşan Tilov geçen sezon Pendik Kavakpınarspor’un 1. Amatör’de şampiyonluğuna katkı sağlamıştı.


Çankırıspor ile profesyonel lig kariyeri bulunan oyuncu güçlü yapısı ile dikkat çekiyor. Futbola Haydarpaşa Demirspor alt yapısında başlayan başarılı oyuncu sonrasında Düzcespor,Maltepespor,K.Yelkenspor, Çankırıspor, Cevizli Kültürspor, Dolayoba, Bostancspor, Adalarspor,Kınalıadaspor,Maltepe Belediyespor, Pendik Velibaba ve Pendik Kavakpınar SK formaları giydi. Deneyimli oyuncu son olarak 2. Amatör’de şampiyon olarak 1. Amatör’e çıkan Pendik 571 Velibaba Şahingücü’nün formasını terletti. Düzce ve Küçükyalı Yelkenspor takımları haricinde oynadığı tüm takımlarda şampiyonluk sevinvi yaşayan oyuncu Dolayoba forması ile de aynı başarıyı yakalamak istediğini söyledi.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.