Pazartesi, Eylül 03, 2018

Bağcılar Güneşlispor İyi oyunla galip

İstanbul Birinci Amatör Lig'deki iki Bağcılar temsilcisi, İSTOÇ Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kamptan yeni dönen Bağcılar Güneşlispor, Trabzon 1453 SK'yı 4-0 yendi.


İki Bağcılar temsilcisinin karşı karşıya geldiği maç öncesi iki takım objektiflere birlikte poz verdi.


Karşılaşmaya Trabzon 1453 iyi başladı. İlk yirmi dakika orta saha mücadelesi ile geçti. Yirminci dakikadan sonra oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Bağcılar Güneşlispor Görkem ile golü buldu. Daha sonra üst üste yakalanan pozisyonlara giren Bağcılar Güneşlispor'da Lokman kaleciyi geçmesine rağmen boş kaleye vurdu ama top dışarı çıktı. İlk yarı 1-0 Bağcılar Güneşlispor'un üstünlüğü ile tamamlandı.


Hazırlık maçı olması dolayısıyla ikinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. İkinci yarıya iyi başlayan Bağcılar Güneşlispor Alican ile bulduğu golle durumu 2-0 getirdi. Bağcılar Güneşlispor maçın en iyilerinden biri olan Fakih ile farkı üçe çıkardı.


Kırmızı lacivertlilerde oyuna sonradan giren Enes yaptığı asist dışında net pozisyonları değerlendiremedi. Son bölümde Bağcılar Güneşlispor Hasan Aytaş ile farkı dörde çıkardı.


Maçın son 20 dakikasında Bağcılar Güneşlispor'da kaleyi 2002 doğumlu Muhammed Çapkur devir aldı. Aynı dakikalarda 2001'li Ömer Turan, 2002'li Ali Selam ve 2003 doğumlu Çağlar Melikoğlu da Teknik Direktör Yusuf Yerli tarafından oyuna sokuldular.


 


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...