Cumartesi, Ağustos 18, 2018

Dosyalar teslim edildi, İstanbul'a yeni sahalar yolda

İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, göreve geldiklerinden bu yana 17 sahanın yapımına aracı olduklarını belirterek, 3 sahanın daha kendi girişimleriyle yenilendiğini söyledi.


İstanbul Süper Amatör Lig kura çekiminde konuşan Düşmez “İnsanlar şunun ayrımına varamıyor. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yapan değil, aracıdır. Biz ancak girişimde bulunabiliriz. Böyle böyle İstanbul’da 16-17 sahanın devlet kurumlarınca yenilenmesini sağladık ancak bunlar görülmüyor. Biz duyan kulaklara, gören gözlere hitap ediyoruz. Şu anda da 3 saha bizim girişimimizle yenileniyor. Beykoz Stadı’nı TFF, Kanlıca ve Kavacık statlarını bakanlık yapıyor. Ancak bunlar bizim bu kurumlara gidip istekte bulunmamızla gerçekleşti” dedi.



Düşmez, İstanbul’da saha yapılabilecek yerlerle ilgili dosyaları da Spor Genel Müdürlüğü’ne teslim ettiklerini ve en az 10 sahanın yapımına daha aracı olmak istediklerini sözlerine ekledi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...