Cuma, Ağustos 17, 2018

Deniz Atak: Bu grupta işimiz çok zor

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta yer alan Davutpaşaspor'un başarılı teknik direktörü Deniz Atak Yerel Futbol Sitesi'ne özel açıklamalarda bulundu.


Zorlu bir grupta mücadele edeceklerini belirten genç çalıştırıcı ''Şu anda grupları değerlendirdiğimizde 1 ve 5'inci gruplar oldukça zorlu gözüküyor. Tüm takımları izleyemesek de, basından takip ettiğimiz ve tanıdığımız oyuncu gruplarından bir değerlendirme yapabiliriz. Geçtiğimiz sezon da aynı grupta mücadele ettiğimiz takımlar var. Genç, dinamik takımların yanı sıra zorlu deplasmanları bulunan bir gruptayız'' dedi.


'2-3 takviye yaparsak iyi olud'


Geçtiğimiz sezonlardaki gibi iddialı bir ekip kurmadığını belirten Atak ''2.Amatör Lig'den aldığımız kulübümüz ile Klasman Grubu'nda mücadele eden ve yeniden herkesin konuştuğu bir Davutpaşa takımı oluşturduk. Profesyonel günlerine geri döndürmek için var gücümüzle çalıştık.Yöneticilerimiz ve oyuncularımız ile mükemmel bir uyum gerçekleştirdik. Hiç söylenildiği gibi yüksek bütçelerle de olmadı bu işler. Sadece planlı çalıştık ve herkes üzerine düşen görevi yerine getirdi. Bu sezon genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Görev teklif edildiğinde düşünmeden devam kararı aldım. Mütevazi kadromuza iki-üç takiviye daha yaparsak iyi olur. Bu zorlu grupta işimiz bir hayli zor'' açıklamalarında bulundu.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.