Perşembe, Ağustos 23, 2018

Balcı: Barcelona ya da Real Madrid ile oynamayacağız

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbul Sahilspor'un başarılı çalıştırıcısı Hüsamettin Balcı, takımına güvendiğini belirterek şanslarının diğer takımlarla eşit olduğunu söyledi.


Geçtiğimiz sezon Sekbanlarspor'u Klasman Grubu'na taşıyan ve bu sezon da İstanbul Sahilspor'un başına geçen başarılı çalıştırıcı, dengeli bir grupta yer aldıklarına dikkat çekerek, "Grubumuzda neredeyse tüm takımlar iddialı kadrolara sahip. Şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Sahada futbol adına doğruları yapan kazanacak. Hiçbir ekipten çekinmiyoruz. Kaldı ki, ne Barcelona, ne de Real Madrid ile oynamayacağız. Hepimiz bu ligin takımlarıyız. Gününde olan, iyi mücadele eden başarılı olacak" ifadelerini kullandı. 


'YARDIMCILARIM MASA, SANDALYA DEĞİL'


İyi bir teknik ekibe sahip olduğunu vurgulayan Balcı, "Başarı gelecekse bunda herkesin payı olacak. Bize güvenen iyi bir yönetime sahibiz. Ekibimde Özkan Yıkan, Mesut Keke ve Burak Savaş gibi değerli isimler var. Onlar da benim bir gözüm olacaklar. Saha içerisinde her an, her şeye yetişemeyebiliriz. Sadece kenarda süs olan insanlar değiller.  Onları masa-sandalye olarak görmüyorum. Fikirleri benim için çok önemli" dedi.


'SORUNUMUZ, GÜNÜ KURTARMAK'


Takımından memnun olduğunu söyleyen Balcı, "İyi çalışıyoruz. Bayram sonrası kampımız var. Kampta daha da iyi olacağız. Alternatifli bir kadroya sahibiz. Özellikle amatör liglerdeki başlıca sorunumuz, günü kurtarmak. Oldukça yetenekli oyuncuların forma giydiği bu ligde bir maç kazandıran oyuncunun üstüne gidilmiyor. Birçok yetenek de bu yüzden kayboluyor. Oysa iyi oynanan futbolu sezona yayabilirsek hem takımlar hem de oyuncular çok daha başarılı olurlar" değerlendirmesinde bulundu.


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...