Çarşamba, Ağustos 29, 2018

Altıntepsispor'dan transfer harekatı

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele edecek Altıntepsispor üç önemli isim ile anlaşmaya vardı.


Genç oyuncu ağırlık kadrosuna tecrübeli isimleri de ekleyen Bayrampaşa temsilcisi Başar Öner, Hatip Alataş ve Hasan Alataş ile anlaştı.


Ön libero ve orta sahada görev yapan Başar Öner adeta tecrübe abidesi. Yüksek top tekniği ve oyun bilgisi ile ön plana çıkan 39 yaşındaki oyuncunun Türkiye Kupası'nda 3 maç 1 gol, TFF 1.Ligde 14 maç 1 gol, TFF 2.Ligde 99 maç 4 gol, TFF 3.Ligde 107 maç 1 gol ve Bölgesel Amatör Ligde de 19 maçı bulunuyor.


Bayrampaşa temsilcisinin orta sahaya yaptığı ikinci takviye ise Hatip Alataş oldu. Bitmek bilmeyen enerjisi ve mücadeleci futbolunun yanı sıra hücum yönündeki etkinliği ile de tanınan oyuncunun Türkiye Kupası'nda 1 maç, TFF 3.Ligde 14 maç ve Bölgesel Amatör Ligde de 55 maçta 5 golü bulunuyor.


Yeşil-Beyazlıların üçüncü transferi kanatlara geldi. Güçlü fiziği ve sürati ile tanınan attığı kritik gollerle adından söz ettiren Hasan Alataş da bu sezon Bayrampaşa temsilcisinin formasını giyecek. Bölgesel Amatör Lig'de 20 maçta forma giyen başarılı oyuncunun 1 golü bulunuyor.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.