Cumartesi, Temmuz 21, 2018

Ünal Özbey: Hedefimiz şampiyonluk

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Irmakspor ile Merkezefendi Stadı'nda karşılaşan Başakşehirspor'un teknik direktörü Ünal Özbey'in maç ve takımı ile ilgili görüşlerini aldık.


Geçtiğimiz sezon genç bir kadro ve kısıtlı imkanlarla başarılı bir sezon geçiren Özbey bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam ''Bu maçları ölçü almıyoruz sadece hataları ve eksiklerimizi görüyoruz. Yeni yeni toparlanmaya başladık, oyuncularımız yorgun.Gün geçtikçe daha iyi olacağız. Geçtiğimiz sezon biraz daha dikkatli olabilsek, ligi daha üstlerde bitirebilirdik. Bu sezon iddialıyız. Oldukça kaliteli oyuncular ile anlaşma sağladık. Takım olgusunu oluşturduğumuzda şampiyonluğun en büyük adayıyız.Hangi grupta olursa olsun zirveye oynayacak bir ekip hazırlıyoruz'' dedi. 


Kontenjan konusu da değinen Özbey ''İyi olan her oyuncu oynamalı. Yaşı hiç farketmez. Zaten genç oyuncu iyiyse teknik adam onu oynatır. Hangi teknik adam bindiği dalı keser de sadece yaşı büyük diye kötü oyuncu oynatır'' açıklamalarında bulundu. Başakşehir temsilcisi 8 gün sürecek ilk hazırlık kampı için bugün Enez'e doğru yola çıktı.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.