Salı, Haziran 12, 2018

Tecrübeli eldiven Birol da Şirintepe'de kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Şirintepespor, kaleci Birol Yüksel’le yeniden anlaştı.


Geçen sezon kaleyi koruyan iki isimden Batuhan Burak Pakelli ile geçtiğimiz günlerde anlaşan Şirintepespor, şampiyonluk sezonunda kaleyi koruyan bir diğer isim, Birol Yüksel’le de söz kesti. Takımının 1. Amatör Lig’de yaptığı maçlardaki kurtarışlar ve takımına kazandırdığı puanlar ile sezona adeta damga vuran 1982 doğumlu tecrübeli eldiven aynı zamanda takımın ağabeyi konumunda gençlere örnek bir performans sergiliyor.


Daha önce uzun yıllar formasını terlettiği Sanayi Mahallesi SK, Seyrantepe Yeşilcespor ve Çeliktepespor’da da büyük başarılar elde eden Birol Yüksel “Çok güzel bir sezonun ardından bugün çok daha farklı bir ligin kapısında sezonu bekliyoruz. Geçen seneki başarımızın sırrı samimiyet ve aile havasını yakalamış olmamızdı. Yönetim kurulumuz felsefesini değiştirmiyor, bir yandan kadromuzu korurken bir yandan gerekli takviyeleri yapma gayreti gösteriyor. Ben burada olmaktan son derece mutluyum, inşallah güzel bir sezon daha geçireceğiz. İmzamıza vesile olan Burhanettin Öğütcü Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...