Pazartesi, Haziran 04, 2018

Küçükçekmece İdman Yurdu yönetiminden iftar

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece İdman Yurdu'nda Nihat Aslabay başkanlığındaki kulüp yöneticileri, futbolcular, hocalar ve ailelere verilen iftar yemeğinde buluştu.


Küçükçekmece Atakent’deki kulüp bahçesinde yaklaşık 300 kişiye verilen iftar yemeğinde Küçükçekmece İdman Yurdu Kulüp Başkanı Nihat Aslabay önemli açıklamalarda bulundu. Aslanbay, “Gençlerimizin daha sağlıklı bir geleceği kendilerine hazırlamalarının yolu, bir nevi sosyal ve sportif faaliyetlerden geçiyor. Bu açıdan Küçükçekmece İdman Yurdu Spor Kulübü, bölgemiz adına ortak bir değerdir. Burada gençlerimiz vakitlerini spor yaparak geçirirken aynı zamanda kötü alışkanlıklardan da uzaklaşıyor. O sebeple, kulübe gereken önem verilmelidir” dedi.


Ezanın okunmasıyla davetliler iftarlarını açtı ve iftar yemeği yenildi. Yapılan duanın ardından bir yandan çaylarını yudumlayan davetliler hoş bir sohbete daldılar.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...