Pazar, Haziran 10, 2018

Kartal Bulvarspor'dan transfer şov

Geçtiğimiz sezon 54 puan almasına rağmen statü gereği küme düşen Kartal Bulvarspor, Süper Amatör Lig’den tekrar Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için çalışmalara erkenden başladı ve transferlerini bitirdi.


Bölgesel Amatör Lig’de iyi oyunculara sahip olan ancak yeni sezonda kadrosunu sıfırdan kurmak zorunda kalan Kartal Bulvarspor, 14 transfer yaparak kadrosuna şekil verdi. Kartal Bulvarspor tesislerinde gerçekleştirilen transfer törenine yöneticiler tam kadro katılırken futbolcular, teknik heyet ve yönetim bir araya gelerek sezon öncesi tanışma fırsatı buldu. Daha sonra anlaşılan 14 futbolcu tesisleri gezerek fikir ve düşüncelerini yönetim ile paylaşırken Kartal Bulvarspor yönetimi de kulübün çalışma prensipleri hakkında bilgi aldı.


Kadrosunu genç ve dinamik isimlerden oluşturan Kartal Bulvarspor, daha sonra altyapıdan oyuncular ile de kadrosunu güçlendirecek. Kartal Bulvarspor’un yeni transferleri şöyle: Barış Hamdi Yavuz, İlker Sinan Süzen, Şahin Güven, Mevlüt Çiçek, Muhammed Baki Aydın, Ertuğrul Kaya, Serhat Özdemir, Alperen Aslan, Adem Beşiroğlu, Samander, Gürkan Genç, Aykut Duymaç, Doğukan Kara.


Kartal Bulvarspor yeni teknik heyetini de belirledi. Kartal Bulvarspor’un başında bu sezon teknik direktör Talip Aktaş olacak. Aktaş’ın yardımcılığını Serkan Beg ve kaleci antrenörlüğünü ise Erdal Dursun yapacak. Kartalspor’da daha önce 10 yıl görev yapan Teknik Direktör Talip Aktaş, Pendikspor U19’da ise iki Türkiye şampiyonası finali görmüş ve U19 kategorisinde şampiyonluk ve ikinci olma başarısı göstermiş bulunuyor.


Kaynak: www.kartal.web.tr

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...