Cuma, Haziran 01, 2018

K. Yenimahalle SK camiası İftarda buluştu

İstanbul Beykoz ilçesini 2. Amatör Lig'de  ve birçok alt yaş kategorisinde başarıyla temsil eden Küçüksu Yenimahallespor iftar düzenledi.


Yenimahalle Şeref Yıldız Camii bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Küçüksu Yenimahallespor Başkan,yönetici, A takım ve alt yaş grubu takımları tam kadro katılırken, bunun yanı sıra Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur, Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu, Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, Anadoluhisarı Turizm ve Kalkındırma Derneği Başkanı ve Anadoluhisarı İY Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Babuz, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve mahalle halkı iştirak ettiler.


Başkan müjdeyi verdi
İftar sonrası misafirlere hitaben konuşma yapan kulüp başkanı Recayi Çelik “Uzun süredir mahallemizde bulunan sahamızın projelendirilerek modern ve sosyal bir kompleks yapılması arzusundaydık. Evrak eksiklerini tamamlayarak Orman Bakanlığı'ndan 7112m2’lik spor tesisi arazisini mahallemize kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Allah nasip ederse çok güzel bir spor kompleksi yapılacak. Çocuklarımız spor aktivitelerini çok daha modern bir tesiste yapacak. Dosyamızı Beykoz Belediyesi'ne teslim ettik. Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek 3 ay içerisinde ihale yapılarak tesisimizin temelinin atılacağı müjdesini verdi. Hedefimiz ahlaklı bir nesil yetiştirmek. Yönetim Kurulu ve eski başkanlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki yıl artık geleneksel hale gelen iftar yemeğimizi yeni yapılacak olan tesislerimizde yapmak nasip olur. Bu mübarek günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ediyorum.Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.


 



 


 


 


İftardan sonra Kulüp Başkanları, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve ilçe spor adamlarıyla samimi bir ortamda çay sohbeti yapıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu.


 


Muhabir: Metin YILMAZ

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.