Pazartesi, Haziran 04, 2018

Gaziosmanpaşa'da yönetim artık taraftarların

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor’da yönetime aday çıkmayınca taraftarlar duruma el koydu. GOP Genç Taraftarlar Derneği kendi içinde bir liste oluşturdu ve Deniz Diktigioğlu başkanlığa seçildi.


Geçen sezon BAL’da grubunu üçüncü sırada tamamlayan Gaziosmanpaşaspor’un olağanüstü genel kurulunda, yönetime kimsenin talip olmaması üzerine kulübün kapanmasını önlemek ve güçlü bir yönetim oluşturulması için zaman kazanmak amacıyla Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği 11 kişiden oluşan yönetim listesini Cihan Tavlı’nın başkalığını yaptığı divan heyetine sundu.
Listenin oylanmasının ardında Deniz Dikdigioğlu başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Onural Kumaş,Murat Uğur Gümüşten,Özkan Özgür,Serkan Yılmaz,Bekir Tavlı,Aziz Duman,Bülent Geyin,Zafer Çotaoğlu,Ramazan Öztürk,Melih Demirkıranlardan.


Tavlı: Desteğim sürecek
İş adamı Cem Tavlı kkongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. 3 sezondur bu kulübün kapanmaması için maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini belirten Tavlı, başkanlığa seçilen Deniz Dikdigioğlu’na da her türlü desteği vereceğini belitti. “3 sezondur BAL’da kalabilmek her yiğidin harcı değil “şeklinde konuşan Cem Tavlı “Cebimizden milyonlar para harcadık. Ben buradan koskoca Gaziosmanpaşaspor camiasına sesleniyorum. Kulübün bu durumu gelmesini kendinize yakıştırıyor musunuz. Bakın bu beğenmediğiniz bu ülkenin en büyük zenginliği bu gençler koskoca kulübe sahip çıkıyor. Nerede bu kulüpte başkanlık,yöneticilik yapmış kişiler? Ben tüm siyasileri ve bu İlçede kazananları göreve çağırıyorum. Samimiyet zor günde belli olur. Belediye Başkanımız sayın Hasan Tahsin Usta’yı, kaymakamlığı, sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyorum. Kulübü bu açmazdan kurtarmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.


Dikdigioğlu: Kulüp kapanmasın diye talip olduk
Gaziosmanpaşaspor başkanlığına seçilen, Genç Taraftarlar Derneği Başkanlığını da yürüten Deniz Dikdigioğlu , kulübün kapanmaması için taraftarlar olarak, yönetim listesi oluşturduklarını belirterek “Amacımız kulübe zarar vermek değil, birleştirici olmaktır” dedi. Dikdigioğlu, yönetime iyi bir talip çıkana kadar kulübü kendilerinin yöneteceklerini söyledi.


Haber: Erol Eftekin


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.