Pazar, Haziran 10, 2018

Çifte kupalı Ozan Büyüksüzen Şirintepe'ye döndü

Transfer döneminin hızlı takımlarından Şirintepespor’da iç transfer devam ediyor. Kulüp politikası olarak 1. Amatör Lig’de şampiyonlukta emeği geçen tüm oyuncularına tekrar kadrosunda yer veren mavi-beyazlı ekip geçen sezon takım kaptanları Ferhat Koçak ve Yasin Kaya’nın sakatlıklarının ardından kadronun vazgeçilmezlerinden olan ve formasını bir daha kaptırmayan genç oyuncusu Ozan Büyüksüzen ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.


Şirintepe ile 1. Amatör’de yaşadığı şampiyonluğun ardından devre arasında Kağıthane ilçesinin bir diğer takımı olan İstanbul Gümüşhanespor’a transfer olan Ozan orada da başarılı bir sezon geçirmiş ve 2. Amatör’de kazanılan namağlup şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.


"Bu kulübü kendi evim gibi görüyorum"
Ömte töreninde ilk olarak İstanbul Gümüşhanespor’da güzel bir sezon geçirdiğini dile getiren Ozan; “Oradaki başkan ve yöneticilerimize, hocalarımıza da sizin vesilenizle teşekkür ediyor ve 1. Amatör Lig’de başarılar diliyorum” dedi. Sözlerine Şirintepespor’a dair sözleri ile devam eden Ozan “Öncelikle Şirintepespor ile yeniden sözleşme imzalamaktan dolayı son derece mutluyum. Kısa bir süre önce gelmiş olmama rağmen bu kulübü çok seviyorum ve kendi evim gibi görüyorum. Bu sevgi ve sahiplenmede en büyük pay beni bu kulübe kazandıran, ağabeyim bildiğim kulüp başkanımız Ferhat Karagöz’dür. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum, camiamıza hayırlı, sakatlıksız bir sezon diliyorum” dedi.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.